Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun hortum görmek

Rüyada uzun hortum görmek

Rüyada uzun hortum görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, darlık içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun hortum gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumun veya genel manzaranın size kendinizi iyi hissettirmesi gerekiyor.

Rüyada uzun hortum görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada uzun su hortumu görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına delalettir.

Rüyada hortum çıkmasını görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla yer yıkamak sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, güzel günler için yaşayacağına, güzel davetler alacağına işaret eder.

Rüyada hortumla ateşi söndürmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet eder.

Rüyada çamurlu hortum görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına işaret eder.

Rüyada kara hortum görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments