Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla ateşi söndürmek

Rüyada hortumla ateşi söndürmek

Rüyada hortumla ateşi söndürmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla ateşi söndürmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkek seniz larşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada hortumla ateş söndürmek verimin ve bereketin geleceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla ateşi söndürmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangını hortumla söndürmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla yangın söndürmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ateş söndüğünü görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ocakta ateşi söndürmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işaret eder.

Rüyada odun ateşi söndürmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına delalet eder.

Rüyada ateşi ayağıyla söndürmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments