Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortum çıkmasını görmek

Rüyada hortum çıkmasını görmek

Rüyada hortum çıkmasını görmek renk ve eğlence geleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, yeni bir eve taşınacağına inanılır.

Rüyada hortum çıkmasını gördüyseniz:

  • Size anlatılmayan veya farkında olmadığınız şeyler olabilir.

Rüyada hortum çıkmasını görmek bereketin artacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının çıkmasını görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tayinin çıkmasını görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına tabir olunur.

Rüyada para çıkmasını görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, tecrübe sahibi olacağına yorulur.

Rüyada dişin çıkması görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşından çıkma teklifi almak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments