Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla yer yıkamak

Rüyada hortumla yer yıkamak

Rüyada hortumla yer yıkamak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada hortumla yer yıkamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konulardaki gelişmeler rahatsız edici olabilir.

Rüyada hortumla yer yıkamak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, şükrederek yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak geleceğin güzel olacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yeri hortumla yıkamak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, işlerdeki karın artacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada hortumla bir yeri yıkamak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada evin içini hortumla yıkamak yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hayatının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evini hortumla yıkamak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işarettir.

Rüyada evi hortumla yıkamak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla balkon yıkamak yanlış kararlar vereceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments