Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun su hortumu görmek

Rüyada uzun su hortumu görmek

Rüyada uzun su hortumu görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zor bir duruma düşüleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, kul hakkına girmeyeceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, günden güne sorunlarının artacağına inanılır.

Rüyada uzun su hortumu gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada uzun su hortumu görmek ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına alamet eder.

Rüyada uzun hortum görmek zor durumda bırakacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumdan su aktığını görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada mavi su hortumu görmek güzel günler için çalışılacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada hortumla sulama yapmak sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada hortumla su fışkırtmak bahtının da çok parlak olacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kendi kabuğuna çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada hortumla duvara su tutmak zorlukların baş göstereceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments