Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurlu hortum görmek

Rüyada çamurlu hortum görmek

Rüyada çamurlu hortum görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok büyük bir işe girileceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine inanılır.

Rüyada çamurlu hortum gördüyseniz:

  • Yerinize getirmeniz gereken sorumluluklarınız olması yaratıcı işlerle uğraşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada çamurlu hortum görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, makbul olan mallara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortum rüzgar görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada musluk hortumu görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, ticaretin açılacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla ateşi söndürmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortum çıkmasını görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla hortum görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada musluğa hortum takmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, parasını dikkatli harcayacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla pencere yıkamak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments