Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak gördüyseniz:

  • Ardından daha az önemli konulara zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumla kapı yıkamak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı önü yıkamak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı önünü yıkamak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada kapısının önünü yıkamak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada kapının önünü yıkamak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla ev yıkamak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hastalığının düzeleceğine, sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada hortumla tuvalet yıkamak el attığı birçok işte zarar edeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments