Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara hortum görmek

Rüyada kara hortum görmek

Rüyada kara hortum görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, borçları varsa ödeyeceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine inanılır.

Rüyada kara hortum gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden destek alacak probleminizden en kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız.

Rüyada kara hortum görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, maddi olarak büyüyeceğine, sırların ortaya çıkmasına yorulur.

Rüyada hortumla balkon yıkamak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada hortumla bir yeri yıkamak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, rahata kavuşmaya işarettir.

Rüyada hortum toplamak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada fırtına hortum çıktığını görmek başarıya giden yolların açılacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortum rüzgarı görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla sulama yapmak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments