Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok uzun çizme giymek

Rüyada çok uzun çizme giymek

Rüyada çok uzun çizme giymek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine delalettir.

Rüyada çok uzun çizme giymek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada çok uzun çizme giymek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına inanılır.

Rüyada uzun çizme giydiğini görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayırlı terfiler alınacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada uzun siyah çizme giymek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, siparişlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada siyah uzun çizme görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, bereket ve zenginlik olacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada uzun siyah çizme görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine işaret eder.

Rüyada uzun çizme görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada çizme giydirmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çizme giymek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, büyük bir gelir toplayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments