Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarda tüy görmek

Rüyada bacaklarda tüy görmek

Rüyada bacaklarda tüy görmek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, geçim derdinin kalmayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarda tüy gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşımı başka kişilerin işlerinize karışması anlamına gelebilir.

Rüyada tüysüz bacak görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacak tüylerini görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada bacağını tüylü görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarinda tüy görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak tüylerini temizlemek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına delalettir.

Rüyada tüylü kadın bacağı görmek düşmanına galip geleceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına inanılır.

Rüyada bacaklari tüylü görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bacaklarda tüy görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments