Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarda morluklar görmek

Rüyada bacaklarda morluklar görmek

Rüyada bacaklarda morluklar görmek kendi işinin sahibi olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, moralinin düzeleceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarda morluklar gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada bacağında morluk görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, küs kimselerin barışacağına işarettir.

Rüyada morarmış bacak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağını morarmış görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret eder.

Rüyada bacağı mor görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada bacağında morluklar görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada bacaklarını morarmış görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, bolluğun ve bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada bacakta morarma görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet eder.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments