Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarını mor görmek

Rüyada bacaklarını mor görmek

Rüyada bacaklarını mor görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, doğru bir karar verileceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarını mor gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı kişileri tolere etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada bacaklarını mor görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, keyfe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağını morarmış görmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalettir.

Rüyada bacağında morluklar görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak morarması görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bacağını mor görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, umutlarını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakta morluk görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bacağında morluk görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Rüyada bacağı morarmış görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments