Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, asık yüzlerin güleceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilir veya iş seyahatlerine çıkabilirsiniz.

Rüyada merdiven çıkmak ve inmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, kısmetinin açık olacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden inmek çıkmak mülkiyetinin de artacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet eder.

Rüyada evin merdiveninden inmek sıkıntıdan kurtulacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Rüyada okul merdivenlerinden inmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta merdiven inmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağdan merdivenle inmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments