Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak merdivenden inmek

Rüyada toprak merdivenden inmek

Rüyada toprak merdivenden inmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, yeni projelere atılacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Rüyada toprak merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçının.

Rüyada toprak merdivenden inmek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahşap merdivenden inmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulur.

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden ters inmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına alamet eder.

Rüyada demir merdivenden inmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski merdivenden inmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada uzun merdivenden inmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments