Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenleri hızlı inmek

Rüyada merdivenleri hızlı inmek

Rüyada merdivenleri hızlı inmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, hırsızlık yapacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine delalettir.

Rüyada merdivenleri hızlı inmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.

Rüyada merdivenleri hızlı inmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden hızlı inmek malının artmasını sağlayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı hızlı merdiven inmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada hızlı merdiven inmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek işinden ve ekmeğinden olacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada asansörden hızlıca inmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada asansörle hızlı inmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada hızlı merdiven çıkmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments