Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden arabayla inmek

Rüyada merdivenden arabayla inmek

Rüyada merdivenden arabayla inmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine inanılır.

Rüyada merdivenden arabayla inmek gördüyseniz:

  • İleride çevrenizdekilerin size saygı duymasını ya da söylediklerinizi dinlemesini istiyorsanız sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada arabayla merdivenlerden inmek dertleşerek moral bulacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden arabayla inmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla merdivenden inmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla merdiven inmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş merdivenden inmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, huzurunun kaçacağına delalettir.

Rüyada merdivenden korkarak inmek mallarının da hayırlı olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik merdivenlerden inmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada gülerek merdiven inmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, moralin bozulacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments