Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun merdivenden inmek

Rüyada uzun merdivenden inmek

Rüyada uzun merdivenden inmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayırlı haberler getireceğine, sıkıntılarını çözeceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, sorunlarının günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun merdivenden inmek gördüyseniz:

  • En küçük detayı bile dikkatle ele almalısınız.

Rüyada uzun bir merdivenden inmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, şansın önünün kesileceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada uzun merdivenden inmek helal rızık yiyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, sonunda mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir merdivenden inmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlikle merdivenden inmek anlaşmazlıkların biteceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, isteklerini yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sürekli merdiven inmek mutluluktan havalara uçulacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada hızla merdiven inmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına işarettir.

Rüyada dar bir merdivenden inmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada taş merdivenden inmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments