Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızlı merdiven inmek

Rüyada hızlı merdiven inmek

Rüyada hızlı merdiven inmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına yorulur.

Rüyada hızlı merdiven inmek gördüyseniz:

  • Şimdilik müdahale etmemekte fayda var.

Rüyada hızlı merdiven inmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada hızlı hızlı merdiven inmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada merdivenleri hızlı inmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden hızlı inmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada asansörle hızlı inmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada asansörden hızlıca inmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine delalet eder.

Rüyada hızlı merdiven çıkmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments