Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun köprüden geçmek

Rüyada uzun köprüden geçmek

Rüyada uzun köprüden geçmek bereketli bir döneme girileceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalettir.

Rüyada uzun köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmazlıklar yaşansada, yolun sonunda uyumu yakalayabileceksiniz.

Rüyada uzun bir köprüden geçmek garanti olacak bir yer edineceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, o masumların bedduasını alacağına işaret eder.

Rüyada uzun köprüden geçmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada dar köprüden geçmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine inanılır.

Rüyada köprü altından geçmek engel tanımayan biri olacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada tahta köprüden geçmek bir hastalıktan kurtulunacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüde geçmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, çevrenizden takdir görmeye, böylece hayırlı bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada buzlu köprüden geçmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments