Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden yürüyerek geçmek

Rüyada köprüden yürüyerek geçmek

Rüyada köprüden yürüyerek geçmek darlık çektiği günlerini unutacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, çok güzel günler geçirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüden yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde öncelik sıralaması oluşturup hızlanan treni yakalamanızda fayda var.

Rüyada yıkık köprüden geçmek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece köprüden geçmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada eşekle köprüden geçmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek köprüden geçmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir köprüden geçmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, her geçen gün başarıların artacağına, huzurlu günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada taş köprüden geçmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun köprüden geçmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalettir.

Rüyada tahta köprüden geçmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments