Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprünün üstünden geçmek

Rüyada köprünün üstünden geçmek

Rüyada köprünün üstünden geçmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, düşmanların barışacağına, sorunlarını çözebileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret eder.

Rüyada köprünün üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada köprü üstünden geçmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, küslükleri bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet eder.

Rüyada köprünün üstünden geçmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, evlat sahibi olunacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, hak yemeyeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek kazancının da eksilmeyeceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalettir.

Rüyada denizin üstündeki köprüden geçmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments