Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince bir köprüden geçmek

Rüyada ince bir köprüden geçmek

Rüyada ince bir köprüden geçmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ince bir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda küçük bir şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada ince köprüden geçmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işarettir.

Rüyada ince bir köprüden geçmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, büyük işlere girileceğine inanılır.

Rüyada ince köprü görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden arabayla geçmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada demir köprüden geçmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine alamet eder.

Rüyada uzun bir köprüden geçmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir köprüden geçmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments