Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun beyaz etek görmek

Rüyada uzun beyaz etek görmek

Rüyada uzun beyaz etek görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada uzun beyaz etek gördüyseniz:

  • Bazı sözleri duymamazlığa gelmenizde fayda var.

Rüyada beyaz uzun etek giymek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada beyaz uzun etek görmek canını sıkılacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun beyaz etek görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada uzun beyaz etek giymek onlar adına aç insanları doyuracağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine tabir olunur.

Rüyada uzun etek görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işaret eder.

Rüyada uzun lacivert etek görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, aile hayatlarını bozulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah uzun etek giymek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada uzun yeşil etek görmek insanlarla bir araya geleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments