Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz uzun etek görmek

Rüyada beyaz uzun etek görmek

Rüyada beyaz uzun etek görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, helal lokmalar yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz uzun etek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Rüyada uzun beyaz etek görmek işlerinin tutacağına, başarıdan başarıya koşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada uzun beyaz etek giymek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada beyaz uzun etek giymek namaz kılacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz uzun etek görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi uzun etek giydiğini görmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı uzun etek görmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalettir.

Rüyada uzun etek aldığını görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, işveren koltuğunda oturacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Rüyada uzun yeşil etek görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments