Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun ve kirli tırnak gördüyseniz:

  • Her ne yapıyorsanız, yaptıklarınıza değmesi gerektiğini unutmayın.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağını kirli görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, belalardan korunacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli tırnak kesmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Rüyada tırnak kiri temizlemek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada tırnak arasında kir görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işaret eder.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada içi kirli tırnak görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments