Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarını uzun görmek

Rüyada tırnaklarını uzun görmek

Rüyada tırnaklarını uzun görmek ev sahibi olunacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, onlara değer vereceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklarını uzun gördüyseniz:

  • İlişkileriniz gelişiyor veya bazı sözler veriliyor olabilir.

Rüyada tırnağını uzun görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına delalet eder.

Rüyada el tırnağını uzun görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işarettir.

Rüyada uzun tırnak görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine işarettir.

Rüyada uzun tırnaklı kadın görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Rüyada uzun ojeli tırnak görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada uzun tırnak kesmek bereketli bir döneme girileceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine inanılır.

Rüyada başkasında uzun tırnak görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments