Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnağı uzun görmek

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağı uzun gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler veya sis perdesi dikkatinizi çekebilir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, her daim bereketli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tırnağı uzun görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, kurtuluşu yakalayacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada tırnaklarını uzun görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, ihanete uğrayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek maddi olarak zarar edeceğine, imkânların günden güne azalacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments