Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, geniş geniş yaşayacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının tırnağını uzun gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz seçtiğiniz alanlarda ilerlemenize faydalı olabilir.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yükünün hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek çok büyük borçlar alacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada el tırnağını uzun görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada tırnağını uzun görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına inanılır.

Rüyada tırnakları uzun görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına delalettir.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments