Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun tırnaklı adam görmek

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek övgü dolu sözler duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kimseden korkmayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada uzun tırnaklı adam gördüyseniz:

  • Olayları olumlu açılarından ele alırsanız herşeyde kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada uzun tırnaklı adam görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarını uzun görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına yorulur.

Rüyada tırnakları uzun görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, gözyaşı döküleceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının tırnağını uzun görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, borç ödemeye, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine delalet eder.

Rüyada tırnağının uzun olduğunu görmek sevdiğini söyleyeceğine, neşesinin de yerine geleceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok uzun tırnak görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments