Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, dedikodu edeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun gördüyseniz:

  • Her an intikam alma duygusu besleyebilirsiniz.

Rüyada uzun ayak tırnağı görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı uzun görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, fakirlik yaşayacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnaklarını uzun görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine yorulur.

Rüyada uzun tırnaklı bebek görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağı uzun görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada uzun tırnaklı birini görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine yorulur.

Rüyada uzun tırnak görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kazancı arttıracağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments