Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını kırık görmek

Rüyada bacağını kırık görmek

Rüyada bacağını kırık görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada bacağını kırık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri yapmanız gereken şeyleri yapmanızı engelleyebilir.

Rüyada bacağı kırık birini görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağı kırık at görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına tabir olunur.

Rüyada bacağını kırık görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalettir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine rivayet eder.

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada bacağı kırık görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık para görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments