Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı kırık at görmek

Rüyada bacağı kırık at görmek

Rüyada bacağı kırık at görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, başarılı adımlar atılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bacağı kırık at gördüyseniz:

  • Doğru araç gerece sahip olmak zaman kaybını engelleyebilir.

Rüyada bacağı kırık at görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına tabir olunur.

Rüyada bacağı kırık görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulur.

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada bacağını kırık görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada bacağı kırık birini görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı kırık at görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada kırık ayaklı at görmek sağlığından olacağına, bilakis malının çoğalacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments