Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cam üzerinde yürümek

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, kişinin hayatının değişeceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Halen sizin isteğiniz dahilindeyken veya hazırlıksız yakalanmamak için işinizle ilgili genişleme planları yapmalısınız.

Rüyada cam kırıklarında yürümek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları üzerinde yürümek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına delalet eder.

Rüyada kırık cam üzerinde yürümek mutlu ilişkiler kuracağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada cam kırıklarının üstünde yürümek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada cam kırıkları üstünde yürümek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, sıkıntılardan kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada camı kırık araba görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments