Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık para görmek

Rüyada kırık para görmek

Rüyada kırık para görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, lüks, konfor içinde olacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, yüksek tahsil yapacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kırık para gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilirsiniz veya sizin için özel kişilerle kaliteli saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada kırık demir para görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık para görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada kırık bozuk para görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada cam kırıkları kusmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık makas görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırık pencere görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık tırnak makası görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments