Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı kırık görmek

Rüyada bacağı kırık görmek

Rüyada bacağı kırık görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, engel teşkil edeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağı kırık gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız hareketleniyor, iletişim hızlanıyor.

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine delalet eder.

Rüyada bacağı kırık at görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet eder.

Rüyada bacağı kırık görmek kendisi paralayacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalettir.

Rüyada bacağı kırık birini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada bacağını kırık görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet eder.

Rüyada dişini kırık görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kırıklıkları görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments