Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı kırık birini görmek

Rüyada bacağı kırık birini görmek

Rüyada bacağı kırık birini görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağı kırık birini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, hayırlı haberler duyacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine alamet eder.

Rüyada bacağı kırık at görmek hayırlı günlerin geleceğine, başarısının yükseleceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalettir.

Rüyada bacağını kırık görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağı kırık birini görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, işinde başarılı olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine rivayet eder.

Rüyada bacağı kırık görmek insanları kıracağına, üzeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada birini kolu kırık görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kırık kristal görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments