Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağının kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarda sıklıkla değişiklikler yapılması gerekebilir.

Rüyada bacağı kırık görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Rüyada bacağını kırık görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağı kırık birini görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, şansının kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada bacağı kırık at görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırık altın yüzük görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kendi işine kavuşacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine inanılır.

Rüyada evin camını kırık görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments