Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kol ve bacak görmek

Rüyada kırık kol ve bacak görmek

Rüyada kırık kol ve bacak görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kırık kol ve bacak gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağı kırık görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet eder.

Rüyada bacağını kırık görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bacağı kırık birini görmek kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada bacağı kırık at görmek doktordan doktora koşturacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, güvensizlik duymaya, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments