Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bacağını kesmek

Rüyada kendi bacağını kesmek

Rüyada kendi bacağını kesmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada kendi bacağını kesmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada köpek bacağı kesmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine delalettir.

Rüyada kendi bacağını kesmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarını kesmek karanlığın biteceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol bacak kesmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine yorulur.

Rüyada başkasının bacağını kesmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, yeni girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada baltayla bacak kesmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, yaşamının tazeleneceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine delalet eder.

Rüyada bebek bacağı kesmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına inanılır.

Rüyada bıçakla bacak kesmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments