Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle kıl temizlemek

Rüyada jiletle kıl temizlemek

Rüyada jiletle kıl temizlemek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına inanılır.

Rüyada jiletle kıl temizlemek gördüyseniz:

  • Hiçbirşey yapamıyorsanız, evdeki mobilyalarınızın rengini veya yerini değiştirebilirsiniz.

Rüyada jiletle kıl temizlemek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada bacağını jiletle temizlemek tabiri caizse can bulacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini jiletle temizlemek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, işlerin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada ağızda jilet görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada jiletle kesmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine delalet eder.

Rüyada saçını jiletle kesmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına delalettir.

Rüyada jiletle temizlenmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet eder.

Rüyada jilet atmak güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments