Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm ve elma görmek

Rüyada üzüm ve elma görmek

Rüyada üzüm ve elma görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm ve elma gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Rüyada elma ve üzüm görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine inanılır.

Rüyada üzüm ve elma görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işarettir.

Rüyada üzüm elma görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma üzüm görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada elma ağacının çiçek açtığını görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada iki tane elma görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ata elma yedirmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin elma yediğini görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments