Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve üzüm görmek

Rüyada elma ve üzüm görmek

Rüyada elma ve üzüm görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, endişelerini silip atacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ve üzüm gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada üzüm ve elma görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada üzüm elma görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma ve üzüm görmek yatırımların heba olacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elma üzüm görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına delalettir.

Rüyada evde elma ağacı görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ekşi yeşil elma yemek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kar ve elma görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elma kiraz görmek bolluğun sürekli olacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments