Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm elma görmek

Rüyada üzüm elma görmek

Rüyada üzüm elma görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada üzüm elma gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Rüyada elma ve üzüm görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada üzüm ve elma görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm elma görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada elma üzüm görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir elma görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet eder.

Rüyada yarım elma yemek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kuru elma görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane kırmızı elma görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments