Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma üzüm görmek

Rüyada elma üzüm görmek

Rüyada elma üzüm görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma üzüm gördüyseniz:

  • Belli bir kurgu ya da anlaşmaya gelişmesi için gereken zamanı tanımalısınız.

Rüyada elma üzüm görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm elma görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elma ve üzüm görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm ve elma görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma şekeri görmek kazancın yetmez olacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz elma kurdu görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden yeşil elma almak evin kasasına giren gelirin artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kucağında elma görmek onların güvenini sarsacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments