Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane elma görmek

Rüyada iki tane elma görmek

Rüyada iki tane elma görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, bir konuda destek alacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane elma gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Rüyada iki tane elma görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane kırmızı elma görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına rivayet eder.

Rüyada bir tane üzüm yemek arzularının yerine geleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada bir tane karınca görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır tanesi görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, onu darda bırakmayacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane siyah at görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tane nar görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hükmünün geçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada üç tane altın yüzük görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments