Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ağacının çiçek açtığını görmek

Rüyada elma ağacının çiçek açtığını görmek

Rüyada elma ağacının çiçek açtığını görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, büyüyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada elma ağacının çiçek açtığını gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinin yeniden yapılandırılmaya ihtiyacı var.

Rüyada çiçek açmış elma ağacı görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine inanılır.

Rüyada elma ağacının çiçek açtığını görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiçek açmış ağaç görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada çiçek açmış limon ağacı görmek hayatınızın neşe dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada meyve ağacının çiçek açtığını görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçların çiçek açtığını görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada çiçek açmış kiraz ağacı görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada armut ağacının çiçek açtığını görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, insanlardan takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments