Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata elma yedirmek

Rüyada ata elma yedirmek

Rüyada ata elma yedirmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, iç sıkıntısına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, hayırlı adımlar atılacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ata elma yedirmek gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Rüyada ata elma yedirmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulur.

Rüyada ata saman yedirmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ata ot yedirmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada ata şeker yedirmek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe elma yedirmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı elma yediğini görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments