Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağindan kil çekmek

Rüyada bacağindan kil çekmek

Rüyada bacağindan kil çekmek çevresinin kalabalıklaşacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağindan kil çekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulara ilgisizliklerini şimdiden dile getirdiyse, bırakın gitsinler.

Rüyada bacağindan kil çekmek bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakta killari almak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada bacak killari görmek huzursuzluk yaşanacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarini killi görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada killi toprak görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada namazi ters kilmak elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, masa başı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüze kil sürmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kil maskesi yapmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments