Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kil maskesi yapmak

Rüyada kil maskesi yapmak

Rüyada kil maskesi yapmak rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, gözyaşlarının dineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kil maskesi yapmak gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Rüyada kil maskesi yapmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına inanılır.

Rüyada kil maskesi görmek kısmetinin artacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada toprak kil görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, kendisine olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kil çamuru görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, geçim derdinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada killi çamur görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan kil almak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet eder.

Rüyada namazi ters kilmak iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, önünün açık olacağına alamet eder.

Rüyada bacağindan kil çekmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments