Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan damladığını görmek

Rüyada kan damladığını görmek

Rüyada kan damladığını görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, saygısını toplayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kan damladığını gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenmeyi bir tarafa bırakmanız çok önemli fırsatları kaçırmanız anlamına geliyor.

Rüyada üzerine kan damlamak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada gözünden kan damlamak sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kan damladığını görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada tavandan kan damladığını görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin tavanından su damladığını görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine delalet eder.

Rüyada su damlamak rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan su damladığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada evin tavanından su damladığını görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments